Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Kasım 2014 - 18:53 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Kulüp başkanı Çavuşoğlu:

Albimo Alanyaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında yapacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu-yeşilliler, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yaptığı antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Sakatlığı süren Cemil Vatansever'in katılmadığı antrenmanda futbolcular taktik çalışma yaptı.

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 maçta alınan mağlubiyetleri ligin yeni takımı olmalarına bağladı.

1. Lig'de mücadele eden birçok takımın durumunun çok daha kötü olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Osmanlıspor maçında kötü oynamadık ama bireysel hatalardan mağlup olduk. Boluspor maçında ise kötü bir oyun sergileyerek yenildik. Kayserispor Süper Lig'den gelen kadrosunu bozmayarak üzerine ilave etti. Kayserispor deplasmanında biz de pozisyonlara girdik. Futbol olarak iyi oynadığımız maçlardandı" dedi.

Kayserispor maçında hakemin net bir faullerini vermediğini, pozisyonun ardından da kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Çavuşoğlu, faul beklentisindeki futbolcularının da Kayserisporlu oyuncuların işini kolaylaştırdığını anlattı. 

Hakem faul vermedi diye futbolcuların boş vermemesi gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Nobre'nin, Türker'e yaptığı faulü herkes fark ediyor fakat hakem düdük çalmadı. Oyuncularımız durdu ama Kayserisporlu oyuncular durmadı ve golü attılar. İkinci golü de bireysel hatadan yedik. Böylece 3 hafta üst üste mağlup olduk" diye konuştu.

Çavuşoğlu, ligde kendilerini zorlu bir sürecin beklediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligde ilk dörtte olmamız gerekiyordu ama futbolun içerisinde iniş çıkışlar oluyor. Daha dikkatli olmamız ve eksikliklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Elbette kadro olarak eksikliklerimiz var, oyun içerisinde de bu zaman zaman ortaya çıkıyor ama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksiklileri giderecek çalışmalar da yapmak istiyoruz."

Yabancı futbolcuların performansını da değerlendiren Çavuşoğlu, Chibsah'ın takıma henüz uyum sağlayamadığını, Borek'in ise yeni yeni formuna kavuştuğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber