Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Şubat 2015 - 18:38 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor, Altınordu hazırlıkları

Turuncu yeşilli takım Altınordu maçı hazırlıklarını tamamlayarak dinlenmeye geçti

Albimo Alanyaspor, Altınordu hazırlıkları

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, yarın karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde futbolcular idmana eksiksiz çıktı. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan turuncu yeşilli takım ter idmanın ardından dinlenmeye geçti.

Teknik direktör Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların maça hazır hale geldiğini söyledi.

Eksik ve sakat oyuncularının olmadığını ifade eden Kalpar, "Hepsi düzeldi. İyi çalışıyorlar. Önemli olan da takım halinde ne yapabiliriz. Kimin oynayıp oynamadığı çok önemli değil. Kiminle nasıl kazanırız o çok önemli" diye konuştu.

Alanyaspor olarak ekip ruhunu yakaladıklarını dile getiren Kalpar, bunu sahaya yansıtmaları halinde bir sıkıntı yaşamayacaklarını vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber