Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor, Giresunspor maçına hazır

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Savut:

Albimo Alanyaspor, Giresunspor maçına hazır

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ter idmanı yaptı. Antrenmana Denizlispor maçında sakatlanan Özgür katılmadı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktör Taner Savut, ligde kendilerine kısa, orta ve uzun vade hedefler koyduklarını söyledi.

Kısa vadede önlerindeki maç hangisi ise onu kazanmayı hedeflediklerini vurgulayan Savut, "Biz 8 maçta 7 galibiyet serisi yakalayınca sıralama değişti. Takıma heyecan ve şevk geldi. Hedefler daha ciddi bir şekilde konuşulmaya başlandı ama hiçbir şey bitmeden olmuş şekilde değerlendirip hareket etmiyoruz" dedi.

Şu anda sadece Giresunspor maçına odaklandıklarını dile getiren Savut, kendilerini bekleyen en zor karşılaşmanın önlerindeki maç olduğunu ifade etti. 

Giresunspor maçını kazanmaları gereken bir maç olarak gördüklerini belirten Savut, "Önümüzde tek maç var ve bu da Giresunspor maçı. Maça bu duygu ve düşüncelerle hazırlandık. Maçın ardından sonrayı düşünürüz" diye konuştu.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, yarın saat 14.00'de Oba Stadı’nda oynanacak Giresunspor maçının kadın ve çocuklara ücretsiz olacağı bildirildi.

"Haydi Bayanlar Maça Projesi" kapsamındaki uygulamada Passolig kartı olan kadın ve çocuklara maç biletleri kulüp tarafından hediye edilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber