Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 12 Nisan 2015 - 21:33 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:"Lider takım maçını kazanmak bize hem maneviyat hem de puan olarak çok iyi gelecektir. Bunun bilinci içindeyiz"

Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle Emre Akbaba, Koray Çölgecen ve Kerem Gülbahar katılmadı. 

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her hafta birbirinden önemli maçlar oynadıklarını, bu hafta da sahalarında yapacakları maçın çok önemli ve değerli olduğunu belirterek, "Çünkü lider takımla oynuyoruz. Lider takım maçını kazanmak bize hem maneviyat hem de puan olarak çok iyi gelecektir. Bunun bilinci içindeyiz" dedi.

Kayserispor maçının kolay geçmeyeceğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Kalpar, iyi mücadele eden, daha çok koşan ve kazanmayı hak eden takım olmayı arzu ettiklerini söyledi. 

Sonucun ne olursa olsun lig maratonunun sonuna kadar devam edeceğini kaydeden Kalpar, "Kayserispor büyük ihtimalle Süper Lig'e çıkacak pozisyonda ve 56 puanı var. Biz yenmiş olsak da onları çok fazla rahatsız edici bir pozisyonumuz olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber