Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 18:08 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu:

"Bazı takımlar büyük taransfer yapmış olabilir ama ligde alt üst yok, bunu bilmek lazım"

Albimo Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu:

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bazı takımlar büyük transfer yapmış olabilir ama ligde alt üst yok, bunu bilmek lazım" dedi.

Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki konumlarının lige renk kattıklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. Mütevazı bir takım olduklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Her takımın her takımı yenebileceği bir ligde oynuyoruz. Bazıları büyük transfer yapmış olabilir ama ligde alt üst yok. Şampiyonluk yolunda olan takımlar küme düşebilir. Bunu bilmek lazım" dedi.

Yarın Giresunspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Çavuşoğlu, Giresunspor'un büyük ve iyi bir takım olduğunu söyledi. Her maça galibiyet ve puanlar için çıktıklarını belirten Çavuşoğlu, "Giresunspor maçı zorlu olacak. Ancak biz iyi futbol oynayarak galibiyet elde etmek istiyoruz. Takımın motivasyonu ve şans faktörü bu maçta önemli olacak" diye konuştu.

Öte yandan turuncu-yeşilli futbolcular teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde ter atma idmanı yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber