Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 19:58 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor'da, Boluspor maçı hazırlıkları

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Savut:

Albimo Alanyaspor'da, Boluspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor, Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde futbolcular ter idmanı yaptı.

Antrenmana Togo Milli Takımı'na çağrılan Ayite, A2 Milli Takımı'ndaki Emre Akbaba ile Perovic ve Borek izin olduğu gerekçesiyle katılmadı. Çalışmada ayrıca, sakatlığı süren Koray, Kerem ve Gökalp de yer almadı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, Boluspor maçı hazırlıklarına moralli bir şekilde başladıklarını dile getirerek, "Maça kadar eksiklerimizi gidermeye çalışacağız" dedi.

Aldıkları sonuçlarla ligin ilk sıralarına şekil veren bir takım görüntüsü çizdiklerini dile getiren Savut, şöyle konuştu:

"Bolu'da çok önemli bir deplasman maçı yapacağız ve ardından Kayserispor'u ağırlayacağız. Bu ligde kolay maç yok ama kağıt üzerinde zorlu bir maç periyoduna giriyoruz. Eğer hedeflediğimiz puanları toplayabilirsek, yukarıdaki sıralama değişebilir. Ancak uzun vadede hesap yapmak çok fayda getirmez. Bizim için en önemli maç Boluspor karşılaşmasıdır." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber