Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 18:43 Yorum: 0

Albimo Alanyaspor'da hedef Giresunspor maçı

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

Albimo Alanyaspor'da hedef Giresunspor maçı

ANTALYA (AA) - Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Denizlispor maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç var. Giresunspor maçı çok zor bir maç olacak" dedi.

Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli deplasmanından galip gelerek zoru başardıklarını söyledi.

Ligdeki son dört maçı da kazandıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "Her hafta önümüzde zorlu bir maç oluyor. Bucaspor maçı deplasmanda zordu, sonra içeride Altınordu maçı yine zordu ve Denizlispor deplasmanı bizim için çok daha zor bir maçtı, ama Denizli'de futbolcularımızın ortaya koyduğu istek, azim galibiyeti getirdi" diye konuştu.

Denizli'de alınan galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara armağan eden Çavuşoğlu, yöneticilerin de takımlarını hiç yalnız bırakmadığını ve bir yönetici ordusuyla Denizli deplasmanına gidildiğini söyledi. 

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Denizlispor Başkanı ve yönetimine de teşekkür eden Çavuşoğlu, "Artık Denizlispor maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç var. Giresunspor maçı çok zor bir maç olacak. Onları Giresun'da yenmiştik ama sahadaki atmosfer ve motivasyon çok önemli. İnşallah serimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve 4'te 4 yaptıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Alanyaspor, Türkiye'de adından söz ettirme yolunda devam ediyor. Mütevazi bir şekilde ilerliyor. Oyuncular, teknik ekip ve yönetim arasındaki pozitif ilişkiler bu başarıda büyük etken. Bundan sonra da Alanya'ya çok görev düşüyor. Takım buralara kadar gelmiş, sahip çıkılması gerekiyor. Bu takıma destek verilirse güçlükleri aşar. Geçen sene bunun örneğini gördük, inşallah bu yolda devam edeceğiz."

Giresunspor maçı hazırlıklarına bugünden itibaren başladıklarını ifade eden Çavuşoğlu, iyi bir maç ve iyi bir skorla galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber