Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 11:09 Yorum: 0

Alev alan cipte can pazarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kontrolden çıkan cip, taklalar atarak istinat duvarına çarptı, 3 kişi yaralandı.

Alev alan cipte can pazarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kontrolden çıkan cip, taklalar atarak istinat duvarına çarptı, 3 kişi yaralandı. Alev alan cip yoldan geçen sürücüler tarafından söndürülürken, kazayı meraklı gözlerle izleyen seyir halindeki otomobilin sürücüsü de istinat duvarına çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan İnegöl'e istikametine seyir halinde olan 65 yaşındaki Durmuş Biçen idaresindeki 16 NGP 25 plakalı cip, Mezit-3 mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı. Taklalar atan cip, yolun sağındaki istinat duvarına çarparak ters döndü. Hurdaya dönen cipteki 4 kişi sıkıştı. Sıkışan sürücü ile 58 yaşındaki Faruk Biçen, 67 yaşındaki Seher Biçen ile 57 yaşındaki Fatma Biçen yoldan geçen sürücüler tarafından araç içerisinden çıkarılarak kurtarıldı.

Bu arada, İsmail Tayyar idaresindeki 16 EM 720 plakalı otomobil de, sürücünün kazaya bakması sebebiyle kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Bu kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Bir anda alev alan cip, çevredeki vatandaşlar tarafından yangın söndürme tüpüyle söndürüldü. Yaralanan Faruk Biçen, Seher Biçen ile Fatma Biçen, 112 ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Alev alan cipte can pazarı

Alev alan cipte can pazarı

Alev alan cipte can pazarı

Alev alan cipte can pazarı

Alev alan cipte can pazarı

Alev alan cipte can pazarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber