Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Haziran 2018 - 12:08 Yorum: 0

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Kurt’tan, Başkan Kutlu’ya ziyaret

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı İsmet Kurt, Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi ile birlikte Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya...

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Kurt’tan, Başkan Kutlu’ya ziyaret

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı İsmet Kurt, Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi ile birlikte Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman'da her kesimle sıcak ilişkiler kuran Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı İsmet Kurt'u ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi'nin de hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarete konuşan Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Kurt, kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı İsmet Kurt ile Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber