Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Alevlerin arasında çıkan küçük kızın imdadına polis yetişti

Bolu'da iki katlı ahşap evde çıkan yangında evde bulunan anne ve kızı alevlerin arasında kurtulurken, alevler içinde kalan evlerini gözyaşları içinde...

Alevlerin arasında çıkan küçük kızın imdadına polis yetişti

Bolu'da iki katlı ahşap evde çıkan yangında evde bulunan anne ve kızı alevlerin arasında kurtulurken, alevler içinde kalan evlerini gözyaşları içinde izledi. Ayakkabıları ve elbisesi olmayan 4 yaşındaki Zehranur'un imdadına polis memuru yetişti. Görev için olay yerine gelen polis memuru polis aracında bulunan kendi çocuğuna ait ayakkabı ve elbiseleri Zehranur'a verirken, küçük kızın kolunda yanıklar olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.30'da Aktaş Mahallesi Akıncılar Sokak'ta meydana geldi. 2 katlı ahşap evin üst katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde kiracı olarak yaşayan Şirin Bozan ve 4 yaşındaki kızı Zehranur Bozan ile evin alt katında eşiyle birlikte kalan Cahit Varoğlu alevlerin arasında kendilerini dışarıya attılar.

Polis minik Zehranur'a ayakkabı ve elbise verdi

Evden ayakkabılarını giyemeden çıkan 4 yaşındaki Zehranur Bozan ve annesi Şirin Bozan gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine görevli olarak gelen bir polis memuru anne ve kızını olay yerinde uzaklaştırarak polis aracının yanına götürdü. Polis memuru araçta bulunan ve kendi kızına ait olduğu belirtilen ayakkabı ve eşyaları çıkartarak anne Şirin Bozan'a kızına giydirmesini istedi. Korku dolu gözlerle yaşananlara bakan ve üşüyen Zehranur ve annesi 112 acil ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alınan anne ve kızının sağlık durumun iyi olduğu ifade edildi.

"Yangını sonradan fark ettim"

Ev alev alev yanarken, olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler yangını 30 dakika süren çalışma sonrasında kontrol altına aldı. Evin alt katında yaşayan Cahit Varoğlu, "Hanım dışarıya çıkmıştı. Bende evde bulaşıkları yıkadıktan sonra uzanmıştım. Bir anda itfaiye aracının geldiğini gördüm. Yangını daha önce fark etmedim. Hemen dışarıya çıktım" dedi. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber