Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 20:33 Yorum: 0

Ali Ağaoğlu’ndan mahkemenin zorla getirme kararı üzerine açıklama

Zekeriya Öz'ün kasası olan avukatın yargılandığı davada ismi geçen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu yaptığı kısa açıklamada, "İstanbul 34 Ağır Ceza...

Ali Ağaoğlu’ndan mahkemenin zorla getirme kararı üzerine açıklama

Zekeriya Öz'ün kasası olan avukatın yargılandığı davada ismi geçen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu yaptığı kısa açıklamada, "İstanbul 34 Ağır Ceza Mahkemesinden ne bana ne de avukatlarıma davetiye gelmiştir. Medyada çıkan haber üzerine bilgim oldu" dedi.

İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesinde firari Zekeriya Öz'ün kasası olduğu iddia edilen ve FETÖ/PDY üyeliğinden yargılanan Avukat Tayfun Aktaş'ın davasında mahkeme Ali Ağaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında tanık sıfatıyla zorla getirme kararı çıkarmıştı. Mahkemenin kararının ardından ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, yazılı bir açıklama yaptı. Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Daha önce aynı konuda Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesinde tanık sıfatıyla ifade verdim. İstanbul 34 Ağır Ceza Mahkemesinden ne bana ne de avukatlarıma davetiye gelmiştir. Medyada çıkan haber üzerine bilgim oldu. Pazartesi günü konuyu araştırıp gerekeni yapacağım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber