Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Ali Çetinbaş: Belediye başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Belediye başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız" dedi.

Ali Çetinbaş: Belediye başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Belediye başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız" dedi.

Çetinbaş, NG Bone Porselen üretim tesisinin açılış töreninde ve sonrasında yerel basında ve sosyal medyada yer alan değerlendirme ve yorumların, asla partilerini ve Kütahya'yı hedeflerinden alıkoyamayacağını dile getirdi.

"Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun başarısı bizim başarımızdır" diyen Başkan Çetinbaş, "Öncelikle bilinmesini isterim ki, siyasetten Belediye Başkanımızın yanındayız, arkasındayız ve onunlayız. Kamil Saraçoğlu'nun başarısı partimizin dolayısıyla hepimizin başarısıdır. Bunun aksini düşünmek, düşünmeye zorlamak sadece ve sadece AK Parti düşmanlarını, geçmişte Kütahya'da sorumluluk makamında bulunan, ancak şehre hiçbir olumlu katkısı olmayan sorumsuz birilerini, AK Parti'ye bir türlü sızamayan ahlak yoksunu bir avuç kifayetsiz muhterisi ve umut tacirlerini sevindirir ki; bugün bizlerin asla düşmeyeceği bir oyun ve abesle iştigaldir. Yine bilinmesini isterim ki, 5 Ekim Çarşamba günü yapılan açılışa yönetim kurulu üyelerimle katılmam; başta Cumhurbaşkanımızın, partimizin, Başbakanımızın ve hükümetimizin; yatırımcıya, istihdam sağlayan iş adamlarımıza verilen desteğin bir göstergesi ve net ifadesidir. Söz konusu iş adamımızın ifadeleri tamamen kendi görüş ve düşünceleridir.

Siyaset genel ve yerelde sorunları çözebilme ve en aza indirebilme sanatıdır. Biliriz ki sorumluluk makamında bulunanların kavga etmeye hakları yoktur.Gönlümüz ve aklımız arzu eder ki, seçildiği günden bu yana Kütahyamıza, halkımıza umut veren, hizmet adamı Belediye Başkanımızın önderliğinde şehrimizin tüm STK ve dinamiklerinin bir araya getirildiği bir platformda her türlü yanlış algılamayı izole eden heyecan ve umut veren bir Kütahya vizyonu ve mutabakatı oluşturulsun. Bunu mutlaka başarmalıyız. Bu yönde yapılan her çalışma ve gayretin İl Başkanlığı olarak destekleyicisiyiz" ifadelerini kullandı.

NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun yatırımlarını engellendiği yönünde iddia da bulunmuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber