Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Ali Çetinbaş: Türkiye hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmez

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Millet olarak, teröristlere ve terörist eylemlerine karşı, tefrikaya düşmeden, 15 Temmuz ruhunun samimiyeti,...

Ali Çetinbaş: Türkiye hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmez

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Millet olarak, teröristlere ve terörist eylemlerine karşı, tefrikaya düşmeden, 15 Temmuz ruhunun samimiyeti, duyarlılığı ve vakur duruşuyla yerli ve milli tavrımızı, her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız" dedi.

Türkiye, hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmeyeceğini belirten Çetinbaş, "Lanet olsun PKK'ya, FETÖ'ye, DAİŞ'e, PYD'ye, tüm terör örgütlerine. Lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara.Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. FETÖ'cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, Milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan, ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK terör örgütüne çevirmiştir. İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye'yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, polisimiz, güvenlik güçlerimiz ve aziz Milletimiz tarafından,dün olduğu gibi her zaman hüsrana uğratılacaktır. Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir. Hiçbir terör örgütü ve çetesi, asil Milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi asla başaramayacaktır. 780 bin kilometrekare vatan toprağı 79 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ortak yurdudur. Asla bölünemez, parçalanamaz. Vatanın bütünlüğü hepimizin koruması altındadır. Kırmızı-beyaz renklerden oluşan ay yıldızlı bayrak, hepimizin ortak değeri ve bağımsızlık sembolümüzdür. Bir olduk, birlik olduk, birlikte millet olduk. Devletimizin ismi olan "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni birlikte kurduk. Milletimizin her bir ferdinin ölümden korkmadığını, şehitlerin ölmediğini milletimizi tanıyan herkes bilir ve bilmelidir. Millet olarak, teröristlere ve terörist eylemlerine karşı, tefrikaya düşmeden, 15 Temmuz ruhunun samimiyeti, duyarlılığı ve vakur duruşuyla yerli ve milli tavrımızı, her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız. Tanklara, uçaklara, bombalara karşı kendini siper ederek tarih yazan aziz Milletimiz, terör karşısındaki kararlı duruşundan taviz vermeyecek, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Tüm terör örgütlerine, onların ağababalarına buradan hep birlikte sesleniyoruz; "öldürmekten vazgeçin, teslim olun, yolunuz çıkmaz yoldur." Milletimiz müsterih olsun. Türkiye, hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmeyecektir. Terör ve teröristle mücadelede, Millet adına mücadele eden kahraman askerlerimizin ve güvenlik güçlerimizin hep yanında ve arkasında olacağız. Millet olarak, Hükümet olarak, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini omuz omuza inşa edeceğiz" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber