Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 16:03 Yorum: 0

Ali İsmail Korkmaz davası

Bir otelin güvenlik kamerası kayıtlarının silinmesiyle ilgili yargılanan otel sahibi ile polis memurunun dava dosyalarının birleştirilmesi kararlaştırıldı

Ali İsmail Korkmaz davası

ESKİŞEHİR (AA) - Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın, Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek yaşamını yitirdiği olayda, bir otelin güvenlik kamerası kayıtlarının silinmesine ilişkin yargılanan otel sahibi Erdoğan Gözseçen ile polis memuru Hüseyin Engin'in dava dosyaları birleştirildi.

Eskişehir 8'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Ali İsmail Korkmaz'ın ailesinin avukatları katıldı. Tutuksuz sanıklar Gözseçen ve Engin ise salona gelmedi.

Mahkemenin hakimi, Gözseçen ile Engin hakkındaki mevcut dava dosyalarının birleştirildiğini ve yargılamanın tek dosya üzerinden gerçekleştirileceğini bildirdi.

Korkmaz ailesinin avukatlarından Esra Başbakkal Kara, sanıklardan şikayetçi olduklarını ve davaya katılmak istediklerini söyledi.

Kara, Engin ile ilgili Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüntüleri sildirdiğine ilişkin CD kayıtlarının bulunduğunu belirterek, "TÜBİTAK raporları ve otelin güvenlik kamerasındaki görüntülerin silinmesine ilişkin kayıtlar ile sanık Engin'in mahkemede dinlenilmesini talep ediyoruz" dedi.

Engin'in dinlenilmesi talebini reddeden hakim, diğer taleplerle ilgili Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber