Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:13 Yorum: 0

Ali İsmail Korkmaz için söylediler

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Gezi Parkı protestoları sırasında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz anısına düzenlenen konsere ev sahipliği...

Ali İsmail Korkmaz için söylediler

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Gezi Parkı protestoları sırasında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz anısına düzenlenen konsere ev sahipliği yaptı. Konserin tüm geliri öğrencilere burs için Ali İsmail Korkmaz Vakfı'na bağışlandı.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM) anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Devlet Opera ve Balesi'nin tanınmış sanatçıları, Gezi Parkı protestolarında uğradığı saldırı sonucunda 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz için bir araya geldi. 22 Kasım'da gerçekleşen konserde, ünlü mezzo soprano Ezgi Karakaya, tenor Okan Başel ve bariton Tuncer Tercan sevilen opera eserlerini seslendirirken, piyanoda Hande Uçar Çankayalı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Tüm geliri öğrencilere burs için Ali İsmail Korkmaz Vakfı'na bağışlanan özel konsere Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, babası Şahap Korkmaz ve ağabeyi Gürkan Korkmaz da katıldı. Konser sonunda davetlilere seslenen Korkmaz Ailesi, Ali İsmail Korkmaz için verilen desteğe teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber