Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ağustos 2017 - 21:33 Yorum: 0

Ali Ravcı: “Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık”

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık. Önümüzdeki haftalarda taraftarlarımıza çok...

Ali Ravcı: “Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık”

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık. Önümüzdeki haftalarda taraftarlarımıza çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor izleteceğimize inanıyorum" dedi.

Takımın İnönü Stadı'ndaki antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, takımın zamanla daha iyi olacağına inandığını söyledi.

"Takım zamanla oturacak"

Takımın zamanla oturacağını belirten Ravcı, "3-4 hafta sonra takım çok daha iyi duruma gelecek. Daha ligin başındayız, maalesef Sivasspor maçında yapılan bir hata belki de bizi galibiyetten etti. En kötü beraberlikle dönebilirdik o maçtan. Sahada emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Yeni bir haftaya başladık, Antalyaspor ile oynayacağız. Her zamanki gibi çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen haftalarda taraftarlarımıza çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor izleteceğimize inanıyorum. Yolumuza devam ediyoruz, inşallah Antalyaspor maçında da taraftarımızın önünde istediğimiz skor ve sonucu alırız" şeklinde konuştu.

"Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık"

Transferdeki eksiklikleri tamamlayacaklarını sözlerine ekleyen Ali Ravcı, "Transfer konusunda eksiklerimiz vardı, onları da zamanla tamamlayacağız. Welliton Soares ve Hugo Rodallega ismi geçiyor ama kulüplerinden doğan bir sıkıntı olduğu için büyük ihtimalle birkaç gün içerisinde netleşir ya da başka bir oyuncuya döneriz. İyi bir takıma ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Transfer ettiğimiz oyuncularda sıkıntı yaşamadık. Maçlarda performanslarını yüzde yüz ortaya koyuyorlar " ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber