Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ocak 2018 - 14:33 Yorum: 0

Aliağa Belediyesinden çocuklara yarıyıl hediyesi

Yıl boyunca düzenlenen kurslarla çocukların kültür, sanat ve sporla iç içe olmasını sağlayan Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocukları...

Aliağa Belediyesinden çocuklara yarıyıl hediyesi

Yıl boyunca düzenlenen kurslarla çocukların kültür, sanat ve sporla iç içe olmasını sağlayan Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocukları birbirinden eğlenceli tiyatro gösterimleri ile buluşturacak. "Mahallemizde şenlik var" etkinlikleri kapsamında 7 farklı mahallede düzenlenecek olan tiyatro oyunlarının yanı sıra sihirbaz ve palyaço gösterileri ile yüz boyama etkinlikleri de çocuklara eğlenceli saatler yaşatacak.

Yarıyıl tatiline giren çocukları unutmayan Aliağa Belediyesi, ücretsiz tiyatro gösterimleriyle ve çeşitli aktivitelerle yüzlerce çocuğun tatilini şenliğe dönüştürecek. Etkinlikler kapsamında, Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan senaryosu Nilbanu Engindeniz'e, yönetmenliği ise Süha Uygur'a ait olan "Burnunu Kaybeden Çocuk" ve "Gökkuşağı'nın Altında" isimli oyunlar Aliağalı çocuklar için sahnelenecek.

27-31 Ocak tarihlerini kapsayacak olan 5 günlük etkinlik programında oyunlar; 27 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'te Çakmaklı Mahallesinde, 18.30'da Helvacı'da, 28 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Aşağı Şehit Kemal Mahallesinde, 29 Ocak Pazartesi günü saat 13.00'te Çaltılıdere Mahallesinde, saat 18.00'de Yeni Şakran'da, 30 Ocak Salı günü saat 13.00'te Karakuzu Mahallesinde ve 31 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'te Güzelhisar Mahallesinde sergilenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber