Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ağustos 2016 - 00:53 Yorum: 0

Aliağa İlçesinde yasa dışı sol örgüt üyeleri yakalandı

İzmir'in Aliağa İlçesinde İstanbul ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bir çalışma kapsamında, aranan yasa dışı sol örgüt...

Aliağa İlçesinde yasa dışı sol örgüt üyeleri yakalandı

İzmir'in Aliağa İlçesinde İstanbul ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bir çalışma kapsamında, aranan yasa dışı sol örgüt üyeleri, İZBAN Aliağa İstasyonu'nun alt sokağında akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir operasyonla yakalandı.

Elde edilen bilgiye göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süredir takipte olduğu yasa dışı sol örgüt üyeleri bu akşam saatlerinde , İZBAN Aliağa İstasyonu altındaki Arif Balamair caddesi üzerinde yakalandı. 2 adet lüks yabancı plakalı aracın içerisinde bulunan ve görgü tanıklarının iddialarına göre 5-6 kişi oldukları öğrenilen örgüt üyeleri İstanbul ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İZBAN Aliağa istasyonun alt sokakta sıkıştırılarak abluka altına alındı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de çevre güvenliği desteği sağladığı operasyonla yakalandı. Yasa dışı sol örgüt üyesi oldukları öğrenilen zanlılar Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek buradaki işlemlerinin ardından İstanbul'a sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber