Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mayıs 2018 - 09:18 Yorum: 0

Aliağa Salı Pazarı için başvurularda son günler

İzmir'in Aliağa ilçesinde kurulacak olan Salı Pazarında tezgah açmak isteyen esnaflar başvurularını hafta sonuna kadar Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne...

Aliağa Salı Pazarı için başvurularda son günler

İzmir'in Aliağa ilçesinde kurulacak olan Salı Pazarında tezgah açmak isteyen esnaflar başvurularını hafta sonuna kadar Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapabilecek.

Aliağa Belediyesi, ilçede her geçen gün yükselen nüfus yoğunluğuna paralel olarak artan pazar yeri ihtiyacını karşılamak için Salı Pazarı kurulmasına karar verdi. Kurulacak olan Salı Pazarına başvuru sırasına göre Aliağa esnafına tezgah seçimi konusunda da öncelik verilecek.

Salı Pazarı, iki katlı Aliağa Modern Kapalı Pazar Yerinde hizmet verecek. Salı Pazarında tezgah açmak isteyen ilgililer hafta sonuna kadar Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şahsen başvurabilecekler.

İki katlı Aliağa Modern Kapalı Pazar Yerinde üst katta 419, alt katta ise 167 tezgah olmak üzere toplam 586 tezgah 10 yıllığına kiraya verilecek. Aliağa esnafına tezgah seçiminde öncelik verilecek. Alınan bu karar ile hem ilçe merkezindeki pazar ihtiyacı karşılanacak hem de Aliağa esnafına can suyu olacak.

Aliağa Salı Pazarı için başvurularda son günler

Aliağa Salı Pazarı için başvurularda son günler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber