Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:05 Samandağ’da zeytinlik alanda yangın çıktı10:04 Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Araştırma ve Üretim Merkezi’nin ilk etabı yıl so...10:02 Liseli genç kondisyon bisikletinde harcadığı enerjiyi elektriğe çevirdi10:00 Otomotiv yedek parça taşımacılığında tek10:00 Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar...09:58 Elazığ’da "Ausbildung" semineri düzenlendi09:58 Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...
23 Nisan
Türkiye 26 Nisan 2018 - 17:38 Yorum: 0

Aliağa Ticaret Odası’nda devir teslim

Aliağa'da 11 Nisan Çarşamba günü yapılan seçimlerde Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanlığına seçilen Ömer Ertürk görevi, eski başkan ve yeni meclis...

Aliağa Ticaret Odası’nda devir teslim

Aliağa'da 11 Nisan Çarşamba günü yapılan seçimlerde Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanlığına seçilen Ömer Ertürk görevi, eski başkan ve yeni meclis başkanı olan Adnan Saka'dan devraldı.

ALTO başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine, Başkan Ömer Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri ile eski başkan ve yeni meclis başkanı olan Adnan Saka katıldı.

ALTO eski başkanı ve yeni meclis başkanı olan Adnan Saka, 26 yıl az bir zaman olmadığını belirten Saka, "Başarılı ve uzun bir süreçti bana göre, her zaman inandığım bir şeyi söylemek istiyorum. Koltuklar insana muhakkak bir şey verir ama önemli olan insanların koltuklara ne verdiğidir. Ben bütün arkadaşlarıma, bütün herkese böyle mevkilerde oturdukları zaman, koltuktan bir şey beklememeleri, koltuğa bir şey vermelerini rica ediyorum. Böyle davranılırsa her zaman muvaffak olurlar. Çünkü bu topluma ve insanlığın hizmetidir. Bu 26 yıl boyunca her seçimde böyle davranılmanın faydasını gördüm. Ben meclis başkanı olarak da arkadaşlarımla beraber göreve devam edeceğim. Bizim kurumumuzun çok kıymetli olduğunu bilmemiz lazım. Her arkadaşımın, yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımın bunu çok iyi bileceğine inanıyorum. Çok güçlü ve kuvvetli bir kurumuz. Çünkü etrafımız sanayi ile çevrili. Bu sanayinin içinde bizim mutlaka oda olarak yaşamamız lazım. Ben şundan da çok mutluyum. Böyle bir toplulukta, böyle bir anlaşmayla, güzel bir şekilde kavgasız gürültüsüz kurum teslim etmek kolay bir şey değildir" dedi.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk ise, "Aliağa Ticaret Odası kuruluşunda büyük mücadele veren 26 yıldır kurumumuzu yüceltmek için çalışan Adnan başkanımıza herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bir abimiz olarak aramızda bulunmasından onur duyuyoruz. Onun tecrübelerinden faydalanarak, bizimde koyacağımız katkılarla odamızı Aliağa'mıza ne kadar fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize diyeceğiz" diye konuştu. Başkan Ertürk, 26 yılın anısına Adnan Saka'ya plaket taktim etti.

Aliağa Ticaret Odası’nda devir teslim

Aliağa Ticaret Odası’nda devir teslim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber