Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Nisan 2018 - 12:43 Yorum: 0

Aliağa’da 23 Nisan Koşusu’nda kıyasıya mücadele

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası düzenlenen 23 Nisan Koşusu, heyecanlı ve çekişmeli görüntülere sahne...

Aliağa’da 23 Nisan Koşusu’nda kıyasıya mücadele

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası düzenlenen 23 Nisan Koşusu, heyecanlı ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Aliağa Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği koşuya 7 ortaokuldan 60 öğrenci katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen koşu, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar olmak üzere iki kategoride gerçekleşti. Kros müsabakasında 30 kız öğrenci ile 30 erkek öğrenci birinci olabilmek için ter dökerken, takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bazı öğrenciler koşu sırasında zor anlar yaşadı.

Bitiş noktasının Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendiği koşuda, Yıldız Kızlar 800 metrede Petrokimya Ortaokulundan Gülfeza Öztürk birinci, Toki Ortaokulundan Beren Sude Karaaslan ikinci, Aliağa Orta Okulundan Fatma Çelebi ise üçüncü oldu. Kızlar okul takım dereceleri; birinci Aliağa Ortaokulu, ikinci Petrokimya Ortaokulu ve üçüncü de TOKİ Ortaokulu şeklinde sıralandı. Yıldız Erkekler bin metrede ise; Atatürk Ortaokulundan Onur Deniz birinci, Aliağa Ortaokulundan Furkan Koç ikinci, Yeni Şakran Ortaokulundan Mustafa Avcı ise üçüncü oldu. Yıldız erkekler okul takım dereceleri; birinci Aliağa Ortaokulu, ikinci Toki Ortaokulu ve üçüncü de Şehitkemal Ortaokulu oldu.

Aliağa’da 23 Nisan Koşusu’nda kıyasıya mücadele

Aliağa’da 23 Nisan Koşusu’nda kıyasıya mücadele

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber