Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Nisan 2019 - 13:58 Yorum: 0

Aliağa’da "23 Nisan Ödülleri" sahiplerini buldu

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler madalyalarını...

Aliağa’da '23 Nisan Ödülleri' sahiplerini buldu

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler madalyalarını teslim aldı.

Aliağa ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; futbol, voleybol, masa tenisi, atletizm, kros ve satranç branşlarında başarı gösteren öğrenciler madalyalarına kavuştu. Öğrencilere madalyaları, ENKA Salonu'nda yapılan törenle verildi.

Ödül törenine; Aliağa İlçe Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Aliağa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Ataman, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Aliağa’da "23 Nisan Ödülleri" sahiplerini buldu

Aliağa’da "23 Nisan Ödülleri" sahiplerini buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber