Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 18:58 Yorum: 0

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde, mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan...

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde, mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda doğru davranış modelleri geliştirmeleri amacıyla iş güvenliği paneli düzenlendi.

Mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda doğru davranış modelleri geliştirmeleri amacıyla iş güvenliği paneli düzenlendi. Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa Dr. Doğan Seyfettin Aldağ'ın yanı sıra Dokuz Eylül Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. M. Kemal Özfırat, Maden Mühendisi Raif Karvan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Adnan Sağlam konuşmacı olarak katıldı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgiyle takip edilen panelde, konuşmacılar iş kazalarının genellikle kişilerin kendine duyduğu güven sonucu oluştuğunu, iş kazalarından korunmak tedbirin çok önemli olduğunu söyledi. Koruyucu önlemleri geliştirmek, iş kazalarını azaltmak, iş güvenliği bilincini yaymak konularının ele alındığı konferans yaklaşık 2 saat sürdü. Panel sonunda konuşmacılar öğrencilerin sorularını cevapladı.

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa’da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber