Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu01:54 Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"01:50 İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”01:01 Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Eğitim 16 Ocak 2018 - 16:38 Yorum: 0

Aliağa’da okula bilgisayar bağışı

Aliağa ilçesinde Ege Rafineri projesi ana yüklenici firması olarak faaliyet gösteren TSGI Mühendislik, Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında kullanılmak...

Aliağa’da okula bilgisayar bağışı

Aliağa ilçesinde Ege Rafineri projesi ana yüklenici firması olarak faaliyet gösteren TSGI Mühendislik, Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında kullanılmak üzere Helvacı Ortaokulu'a 10 adet bilgisayar bağışladı.

Aliağa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Muhtarı Ali İnci, mahallesindeki Helvacı Ortaokulu'nun bilgisayar ihtiyacı için TSGI Mühendislik Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Departmanı ile iletişime geçti. Eğitime destek odaklı birçok sosyal projeye imza atan TSGI Mühendislik, kendilerine ulaşan bu ihtiyaç talebini değerlendirerek, Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında kullanılmak üzere okula 10 adet bilgisayar seti bağışında bulundu.

Öğrencilerin bu hediyeler karşısında duydukları heyecan ve sevinci dile getiren Okul Müdürü Hasan Gönç, eğitim sistemine yapılan katkıdan dolayı TSGI Mühendislik'e teşekkürlerini ifade etti. Gönç ayrıca, TSGI Mühendislik adına Yerel Toplum Temsilcisi Gülveren Akış'a günün anlam ve hatırası için plaket takdim etti.

Gülveren Akış yaptığı konuşmada, "Ege Rafineri projesi ana yüklenici firması TSGI Mühendislik olarak böyle bir sosyal proje gerçekleştirerek eğitime destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Günümüzde, bilim çağında öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve araştırmalarında kullanmaları için bu bilgisayarlar bağışlanmıştır. Öğrencilerimize başarılar diliyor, ileride meslek sahibi olup onların da böyle faydalı sosyal projelerde yer almalarını temenni ediyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber