Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 12:24 Yorum: 0

Aliağa’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) desteği ile bu yıl üçüncü kez Aliağa ilçesindeki Helvacı Ortaokulu'nda gerçekleştirilen...

Aliağa’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) desteği ile bu yıl üçüncü kez Aliağa ilçesindeki Helvacı Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, yoğun ilgi gördü.

Aliağa ilçesindeki Helvacı Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'na ev sahipliği yaptı. Fuarın açılış törenine, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Bora Meriç, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmed Ali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Fizik, Matematik, Kimya ve bByoloji alanında öğrencilerin hazırladığı toplam 50 proje, ziyaretçilerin beğenisini topladı. Protokol üyeleri de öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi de programa ayrı bir renk kattı.

Aliağa’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Aliağa’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber