Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

İzmir'in Aliağa ilçesindeki yeni eğitim-öğretim yılı etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'nda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'nin Atatürk...

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

İzmir'in Aliağa ilçesindeki yeni eğitim-öğretim yılı etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'nda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'nin Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Etkinlik, Toki İlkokulu'nda düzenlenen program ile devam etti.

2016-2017 eğitim öğretim yılı, İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen etkinliklerle başladı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse'nin Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından program, Toki İlkokulu'nda devam etti. Programa; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından İlköğretim Haftası'nın önemini anlatan şiirler okundu, folklor gösterisi düzenlendi.

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılının ilçe ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Yılmaz, "Biz bu coğrafyaya geldiğimiz günden beri düşmanımız hiç eksik olmadı. Malazgirt Muharebesi ile başlayan serüvenimiz hala devam ediyor. Osmanlı döneminde Çanakkale'de, Yemen'de, Kurtuluş Savaşı'nda düşmanlar hep bizi buradan atmaya çalıştılar. 35 yıldır devam eden PKK teröründe, geçtiğimiz 15 Temmuz'da yaşanan olaylar da bunlardan biridir. Sevgili öğrenciler; bizler çok okuyup çok çalışmalıyız. Kendimizi düşmanlarımıza güldürmemeliyiz. Yabancı ülkeler çok zeki oldukları için güçlü değiller. Çok çalıştıkları için güçlülerdir. Sizlerin de çok çalışıp ülkemizi daha güçlü hale getireceğinizden eminim. Öğretmenlerimiz okullarda gerekli eğitimi verirken velilerimiz de evlerinde çocuklarına gerekli desteği sağlayacaklardır. Bizler de kamu kurumu idarecileri olarak okullarımız için en iyi eğitim şartlarının oluşması için gerekenleri yapacağız. Çocuklarımızın gelişimini hep birlikte yakından takip edeceğiz. Çocuklarımızın kendilerini bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeni eğitim öğretim dönemimin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse de dünyadaki en önemli görevin insanı eğitmek olduğunu ifade ederek, "Öğretmenler tüm yaşamınızı yön veren, geleceğimizi etkileyen mimarlardır. Okulun amacı size bazı bilgileri vermek değil, sizi eğitmektir. Yurdumuzu, ulusumuzu seven, yaşadığımız topluma yabancılaşmamış, insanlık sevgisi ve çağdaş uygarlık düzeyindeki yetişmek isteği ile dolu sevecen, duyarlı, duyguları eğitilmiş insanlar yetiştirmek eğitimin ana amacıdır. Değerli öğretmen arkadaşlarım; öğrencilerinize karşı anlayışlı, hoş görülü olun. Onları vatan, millet, bayrak sevdalısı nesiller yetiştirmek görev ve sorumluğu içinde davranmalısınız" diye konuştu.

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Aliağa’da yeni eğitim-öğretim yılına coşkulu tören

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber