Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 15:59 Yorum: 0

Aliağa’dan Manisa’ya ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ve yetkililerini makamında ağırladı.

Aliağa’dan Manisa’ya ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ve yetkililerini makamında ağırladı.

Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ve yetkililer Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'e ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ve yetkilileri, ilçelerinde şantiye binası kurmak istediklerini ve bunun üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, "Aliağa Belediyesi meclis üyeleri ve yetkililerini burada kabul etmekten dolayı büyük memnuniyet içerisindeyim. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını da yakından takip ettiğiniz için de teşekkür ederim. Aliağa'da kurmak istediğiniz şantiye binası birçok hizmetin de gitmesinde büyük fayda sağlayacaktır. Biz Manisa Belediyesi iken 2009 yılında şantiye binasını oluşturmuştuk. Birlikte inceleme fırsatı bulduğumuz şantiye binamızın planına uygun bir modelini Aliağa'da hayata geçirme çalışmalarınızda sizinle kardeş belediye olarak müşterek çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber