Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Eğitim 18 Ekim 2019 - 11:48 Yorum: 0

Aliağalı minik öğrencilerin kütüphane heyecanı

Aliağa Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, her yaştan okura ev sahipliği yapmaya devam ederken, gün içerisinde...

Aliağalı minik öğrencilerin kütüphane heyecanı

Aliağa Gençlik Merkezi'nde faaliyetlerini sürdüren Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, her yaştan okura ev sahipliği yapmaya devam ederken, gün içerisinde minik öğrencilere de kapılarını açıyor.

Aliağa'da eğitim faaliyetlerini sürdüren bir anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'ne ziyarette bulundu. Öğretmenleri eşliğinde kütüphaneyi gezen minik öğrenciler, kütüphane ile tanışmanın ve kitaplara dokunmanın heyecanını yaşadı.

Okuma alışkanlığının ve kitap sevgisinin küçük yaşlarda aşılanması gerektiğini belirten Okul Müdürü Gülşen Temiz, öğrencilerin kitaplarla içi içe olmalarına ve küçük yaşlarda kütüphane bilincine sahip olmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve yenilenen yüzüyle daha modern bir hale getirildiğini de ifade eden Temiz, "Çocuklarımızın eğitimli, bilgili ve kitap okumayı seven bireyler olarak yetişebilmesi için çalışıyoruz. Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'nin de bu anlamda çok önemli bir işlevi olduğunu düşünüyorum. Okul olarak yaptığımız ziyaretlerimiz belirli aralıklarla devam edecek. Çocuklarımız ile kütüphane arasında sıkı bir bağ oluşması için uğraş vereceğiz" dedi.

Aliağalı minik öğrencilerin kütüphane heyecanı

Aliağalı minik öğrencilerin kütüphane heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber