Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2018 - 18:38 Yorum: 0

Aliağaspor FK deplasmandan 1 puan ile döndü

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 4. haftasında, deplasmanda lig lideri Başiskele Doğantepespor ile karşılaşan Aliağaspor FK, rakibi ile 1-1 berabere...

Aliağaspor FK deplasmandan 1 puan ile döndü

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 4. haftasında, deplasmanda lig lideri Başiskele Doğantepespor ile karşılaşan Aliağaspor FK, rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 4. haftasında Aliağaspor FK, Başiskele Doğantepespor ile karşılaştı. Deplasmandaki maçta takımlar 1-1 berabere kaldı.

Deplasmandan bir puan ile dönen Aliağaspor, dördüncü haftanın bitiminde puanını 7'ye çıkarttı ve 4'üncü sıradaki yerini korudu. 10 puana sahip Kocaeli temsilcisi Başiskele Doğantepespor ise maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber