Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2021 - 20:48 Yorum: 0

Aliağaspor FK, Salihli deplasmanında galip geldi

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 6. haftasında deplasmanda Salihli Belediyespor'a konuk olan lider Aliağaspor FK, rakibini tek golle mağlup etti.

Aliağaspor FK, Salihli deplasmanında galip geldi

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 6. haftasında deplasmanda Salihli Belediyespor'a konuk olan lider Aliağaspor FK, rakibini tek golle mağlup etti. Sahadan 3 puan ile ayrılan Aliağa temsilcisi 9. Bölge 2. Grupta puanını 15'e yükselterek liderliğini korudu.

Manisa Ramiz Turan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ve Salihli Belediyespor Başkanı Serkan Sözer tribünden takip etti. Karşılaşmaya etkili başlayan Aliağaspor FK, ilk yarıda bulduğu net pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıya da baskılı başlayan Aliağa temsilcisi 48. dakikada Hakan Çakır'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi. Aliağa temsilcisi aldığı bu galibiyetle 9. Bölge 2. Grupta puanını 15'e yükselterek liderliğini korudu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber