Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 18:18 Yorum: 0

Alıcık, “Yavrularımıza üstün başarılar diliyorum”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) giren öğrencilere başarılar diledi.

Alıcık, “Yavrularımıza üstün başarılar diliyorum”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) giren öğrencilere başarılar diledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek TEOG sınavında ter dökecek öğrencilere başarılar diledi. Sınava girecek gençlerin kaygı ve heyecanlarını bir kenara bırakarak, morallerini yüksek tutmalarını, velilerin de çocuklarına her konuda destek olması gerektiğini ifade eden Başkan Alıcık, " Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG), Merkezi sistem yönetimi ile 23-24 Kasım tarihlerinde 09.00 – 12.00 saatleri arasında yapılacaktır. Çocuklarımız için çok önemli olduğunu bildiğim bu sınavda yavrularımıza üstün başarılar diliyorum. Sevgili öğrencilere mesajım şudur ki; sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve o yolda yürümektir. Kendinizi, bilginize, becerinize güvenerek sizin en iyisini yapacağınıza eminim. Eğitim ve öğretim bir ülkenin geleceğine yön veren en önemli dinamiklerdir. Ülkemizi umut dolu yarınlara emin adımlarla taşıyacak olanlarsa çok değerli öğrencilerimizdir. Yeni nesillerimizin sorumluluk bilinciyle yetişmesi ve okuyan, araştıran sorgulayan, kendine güvenen, bilginin değerinin farkında olan bireyler olması en büyük temennimizdir. Öğrencilerimizin sorumluluk duygusuyla bu sınava gerektiği gibi hazırlandığına ve gelecekleri için önemli olan bu sınavda önceki yıllardaki başarıları tekrarlayacaklarına inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Rabbim zihin açıklığı versin. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen değerli velilerimize ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür eder, sınava girecek tüm öğrencilerimize tekrardan başarılar dilerim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber