Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:13 Yorum: 0

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı En Verimli Sezonunu Geçirdi

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, bu sezon ilk kez 6 kategoride deplasmanlı maçlara çıktıklarını belirterek, genel anlamda alt yapının...

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapısı En Verimli Sezonunu Geçirdi

Alima Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, bu sezon ilk kez 6 kategoride deplasmanlı maçlara çıktıklarını belirterek, genel anlamda alt yapının başarılı işler yaptığını söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Uçkun, Malatya futboluna futbolcu vermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Uçkun, "Önümüzdeki yıllarda çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlayacağız. A takıma oyuncu kazandırmak için çalışıyoruz. Bu sezon birçok kategoride ilk kez mücadele ediyoruz. Buna rağmen sporcularımız başarılı işlere imza atıyor. U21'de kimsenin beklemediği bir performans ortaya koyduk. Bundan da önemlisi bu kategoriden birkaç önemli yeteneği üst yapıya kazandırdık. Bu çocuklarımızdan çok umutluyum ben. Kısa sürede farklı bir kategoriye adapte oldular. Çokta yadırgamadılar. Ancak eksiklerimizi gidermek için daha çok çalışmamız gerekiyor. U21'de amacımız A takıma daha fazla oyuncu kazandırmak. Geçen yıl A takıma verdiğimiz gençlerimiz vardı. Yukarıya oyuncu verdikçe alttaki çocuklar da onları örnek alıyorlar. A takımda gençleri seven bir hocamız var. İrfan Buz hocamız gerçekten alt yapıyı önemseyen bir hoca. Zaten bizi sık sık ziyaret ediyor ve çalışmalarımızı kendisi de takip ediyor. Ayrıca alt yapıyla ilgili projeleri de takip edeceğini söyledi. Biz çalışmalarımızın meyvelerini önümüzdeki yıllarda toplayacağımıza inanıyoruz. Kimse merak etmesin Yeni Malatyaspor alt yapısı Türk futboluna önemli isimler kazandıracaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber