Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 06 Mayıs 2016 - 18:43 Yorum: 0

Alima Yeni Malatyaspor, Samsunspor Maçına Hazır

İç sahada aldığı Altınordu mağlubiyeti ve son olarak Karşıyaka beraberliği ile Play-off yarışından uzak kalan Alima Yeni Malatyaspor, ligde oynayacağı...

Alima Yeni Malatyaspor, Samsunspor Maçına Hazır

İç sahada aldığı Altınordu mağlubiyeti ve son olarak Karşıyaka beraberliği ile Play-off yarışından uzak kalan Alima Yeni Malatyaspor, ligde oynayacağı son iki maçından ilkine Samsun deplasmanında çıkacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak mücadele için 2 gün önceden bu ile giden sarı-kırmızılılar maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı kart cezalısı Sadık Çiftpınar dışında eksik oyuncusu bulunmayan Malatya temsilcisinde kart cezası sona eren Erkan Sekman da oynayabilecek.

BUZ, UMUTLARI SON MAÇA TAŞIMAK İSTİYORUZ

Sadık ve Yiğitcan'ın yüksek performansıyla kulübeye mahkum kalan Godoy, bu maçla birlikte formasına kavuşacak. Alima Yeni Malatyaspor'un ligdeki Play-off umutları zor olsa da İrfan Buz, Samsun karşılaşmasını bu şekilde görmüyor. Prestij maçından ziyade galip gelerek şansını son haftaya taşımak isteyen hırslı hoca, bu nedenle Samsun maçında sahaya ideal 11'i sürecek.

SAMSUNSPOR'UN KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSI YOK

Zorlu karşılaşma ev sahibi takımın Play-off'a katılabilmesi için de son şans olacak. 19 Mayıs Stadı'ndaki zorlu randevuda Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Sadece Samsun'da ve çevre illerde yaşayan Malatyalıların stattan takip edebileceği karşılaşmanın ardından Yeni Malatyasporlu oyuncular 2 gün izin yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber