Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Aralık 2018 - 11:38 Yorum: 0

Alışveriş merkezine ‘Açık Kapı’

Amasya'da valilik bünyesinde halkın her türlü istek, öneri ve şikayetleri için hizmet eden "Açık Kapı" ofisine ek olarak vatandaşların birime daha rahat...

Alışveriş merkezine ‘Açık Kapı’

Amasya'da valilik bünyesinde halkın her türlü istek, öneri ve şikayetleri için hizmet eden "Açık Kapı" ofisine ek olarak vatandaşların birime daha rahat ulaşabilmesi amacıyla bir alışveriş merkezinde Açık Kapı başvuru noktası oluşturuldu.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların valilik binasına gelerek ya da başvuru noktasına uğrayarak hizmetlerden rahatlıkla faydalanabileceklerini belirtti. Varol, Açık Kapı'nın internet üzerinden ya da mobil uygulamalar üzerinden de başvuru yapabilen modern devlet yapısına uygun bir platform olduğunu söyledi.

Alışveriş merkezine ‘Açık Kapı’

Alışveriş merkezine ‘Açık Kapı’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber