Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu01:54 Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"01:50 İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”
Asayiş 04 Temmuz 2020 - 04:28 Yorum: 0

Alkollü ve ehliyetsiz kamyonet sürücüsü yatak odasına daldı

Korkutan olay gece saatlerinde Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesinde meydana geldi.

Alkollü ve ehliyetsiz kamyonet sürücüsü yatak odasına daldı

Korkutan olay gece saatlerinde Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesinde meydana geldi. Alkollü ve ehliyetsiz kamyonet sürücüsü dört katlı bir binanın giriş katında bulunan dairenin yatak odasına daldı. Kazaya uykuda yakalanan aile şoka girerken alkollü sürücü polis ekiplerince karakola götürüldü.

Ehliyetsiz sürücü alkolmetre testini zorlukla yapabildi

Yürekleri ağza getiren olay, Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 38'inci sokakta meydana geldi. Ehliyetsiz ve alkollü olan Y.Ö. adlı sürücü sokak üzerinde bulunan dört katlı bir binanın giriş katında ki dairenin yatak odasına daldı. Kaza sonrası apartman sakinleri polis ekiplerine durumu ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler sürücü Y.Ö.'nün alkollü ve ehliyetsiz olduğunu tespit etti. Sürücünün daire sahibine uzun süre "Kendi aramızda halledelim" demesi fayda etmezken ekipler sürücüye alkol testi yapmak istedi. Alkolün etkisiyle yürümekte zorlanan sürücü alkol testini de zorlukla yaptı. Alkollü olduğunu kabul ederek alkolü nerede içtiğini de polislere söyleyen sürücü, trafik polisinin "Balon üfler gibi üfleyeceksin" talimatını bir türlü yerine getiremedi. Uzun uğraşlar sonucu alkolmetreyi üflemeyi başaran ehliyetsiz sürücü 1.69 promil alkollü çıktı. Facianın eşiğinden dönülen kazada sürücüye 6 bin 400 lira para cezası kesildi. Karakola götürülen sürücünün ifadesine başvurulurken daire sahibi zararının karşılanması için şikayetçi oldu.

Kazaya uykuda yakalanan çift ölümden döndü

Kazanın meydana geldiği sırada odada uyuyan Naciye Dikmen, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı, "Uyuyordum ben, birden gürültü oldu. Deprem olduğunu zannettik, birden çocuk daldı odaya; "Anne çıkın, anne çıkın" dedi. Kolumdan tuttu eşim fırladı. Biz ne olduğunu anlamadık, deprem oluyor zannettim baktım hiç bir yer yıkılmıyor, sallanmıyor. Dışarıya çıkınca da durumu gördüm, kamyonet içeriye girmiş."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber