Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 12 Mayıs 2016 - 20:53 Yorum: 0

Allgau-orient Çıldır’da

Yaklaşık 20 ülkeden 200 araçlık konvoy ile Avrupa'dan başlayan ALLGAU-ORİENT Barış ve Dostluk Rallisi ekipleri Çıldır'da konaklayarak, geceyi Çıldır...

Allgau-orient Çıldır’da

ALLGAU-ORİENT Barış ve Dostluk Rallisi ekibi Çıldır'da konakladı.

Yaklaşık 20 ülkeden 200 araçlık konvoy ile Avrupa'dan başlayan ALLGAU-ORİENT Barış ve Dostluk Rallisi ekipleri Çıldır'da konaklayarak, geceyi Çıldır Gölü Kenarında bulunan Çıldır Meslek Yüksek Okulu Tesislerinin bulunduğu mevkide geçirecekler. Göl kenarına çadırlarını kuran rallicilerin oldukça keyifli oldukları gözlendi.

ALLGAU-ORİENT Barış ve Dostluk Rallisi Türkiye Sorumlusu Burhan Uzun, yaptığı açıklamada, "ALLGAU-ORİENT Barış ve Dostluk Rallisi olarak Almanya'dan başlayarak, Avrupa ülkelerini geçip Türkiye'ye İstanbul'a vardık. Türkiye'deki belirlenen güzergahları geçerek Batum'a oradan da Tiflis'e geçtik. Sonrasında Aktaş Sınır kapısından geçerek Çıldır'a geldik. Geceyi burada konaklayarak, buradan da belirlenen güzergahları geçerek Dalyan'da bitireceğiz. Yaklaşık 7000 kilometre yol katetmiş olacağız. Bu ralliyi 11 yıldır düzenliyoruz. Geçtiğimiz yerlerde burada bulunan arkadaşlara ülkemizi, ülkemiz insanını tanıtıyoruz. Ayrıca geçtiğimiz güzergahlarda bulunan okullara yardımlarda bulunuyoruz. Bu yıl ki rallimizin en uzun ayağı Türkiye. Amacımız Türkiye'yi daha fazla takımlara göstermekti" dedi.

RALLİCİLER MAYIS AYINDA ÇILDIR GÖLÜNE GİRDİLER

Çıldır gölü kenarında konaklayan rallicilerden iki bayan rallici Çıldır gölüne girerek yüzdüler. Soğuk hava ve Çıldır gölünün soğuk sularına rağmen oldukça neşeli görünen rallici bayanlar, Çıldır gölünün soğuk sularına girmeleri kendileri için değişik bir deneyim olduğunu belirterek, "Buraya geldiğimizde suyu görünce dayanamadık. Havanın ve sı-uyun soğuk olmasına rağmen vücudumuzu değişik aktivitelere alıştırmak için göle girdik. Su acayip soğuktu ama güzeldi. Girdiğimize gerçekten değdi. Yalnız çevreyi daha temiz tutmalarını istiyorum. Biz bu ekiple birlikte Türkiye'de olmaktan oldukça mutluyuz. Türkiye gerçekten çok güzel. Her geçtiğimiz yerde insanlar hemen yardımımıza koşuyorlar. Bizlerle son derece ilgileniyorlar. Oldukça misafirperverler" dediler.

Allgau-orient Çıldır’da

Allgau-orient Çıldır’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber