Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Alman firmanın temsilcisi Orschulik, Türk üreticisine hayran kaldı

Almanya'nın kümes ekipmanları sektöründe dünya devi olan firması Big Dutchman'ın Irak, Ürdün ve Türkiye temsilcisi Orschulik, Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri...

Alman firmanın temsilcisi Orschulik, Türk üreticisine hayran kaldı

Almanya'nın kümes ekipmanları sektöründe dünya devi olan firması Big Dutchman'ın Irak, Ürdün ve Türkiye temsilcisi Orschulik, Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek Avrupa'da kullanılan son teknoloji ekipmanlarını tanıtarak, Balıkesir'deki yetiştiricilerden de sektör ile ilgili bilgiler aldı. Orschulik, beyaz sektörünün her geçen gün büyümesinde yetiştiricilerin büyük katkısının olduğunu söyledi.

Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran ve tavuk yetiştiricilerini yerinde ziyaret eden Big Dutchman Türkiye temsilcisi Benno Orschulik, sektörde kullanılan ekipmanlar ile ilgili bilgi verdi. Türk üreticisinin Avrupa ve Dünya'da söz sahibi olduğunu söyleyen Orschulik, Türkiye'de her geçen gün büyüyen beyaz et sektörünün içinde yaşadığı büyümede yetiştiricilerin büyük desteği olduğunu vurguladı. Şirket olarak son teknolojiyi kullandıklarını belirten Temsilci Orschulik, yerli üreticilere kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Mehmet Duran, bin civarında üreticinin kayıtlı olduğu Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği adına Big Dutchman Temsilcisi Orschulik'e teşekkür ederken, görüş alışverişini sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Duran, üreticilerin kullandıkları kümeslerde en iyi ekipmanları tercih ettiklerini söyleyerek, yurt dışından gelen sektör temsilcileri ile iletişim halinde olduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber