Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

Alman öğrencilerden Türk'e ziyaret

Almanya'dan gelen bir grup öğrenci Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Türk'ü ziyaret etti

Alman öğrencilerden Türk'e ziyaret

MARDİN (AA) - Almanya'dan gelen bir grup öğrenci Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret amaçlarının sınırda yaşanan sorunlara ve  Mardin'e yerleşen Yezidiler hakkında bilgi almak olduğunu belirten öğrenciler, bu konuda Türk'ten bilgi aldı.

Türk, sınır kapılarında artık geçişler konusunda sorun yaşadıklarını belirterek, eski hassasiyetin gösterilmediğini öne sürdü.

Nusaybin ilçesinde yakın bir bölgede iki havan topu mermisi düştüğünü hatırlatan Türk, "Bu gerçekten bizler için ciddi bir tedirginlik yarattı" dedi.

Mardin'e sığınan Yezidi halkına yönelik yardımların sürdüğünü belirten Türk, kendi imkanlarınca hiçbir eksikliği bırakmamaya çalıştıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber