Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanlarının işbirliği ile gerçekleştirilen Bodrum'un tanıtım çalışmalarına Germania Hava Yolları da destek verdi.

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Bodrum Belediyesi ve TAV Havalimanlarının işbirliği ile gerçekleştirilen Bodrum'un tanıtım çalışmalarına Germania Hava Yolları da destek verdi. Çalışmalara katılmak için Bodrum'a gelen Alman turizmciler, gezilerinin son günü Bodrum'un eşsiz koylarını da görme fırsatını buldu.

Kaya Güneri 2 ve Kaya Güneri 3 adlı ahşap Bodrum Guletleriyle Bodrum Limanı'ndan mavi yolculuğa çıkan Alman seyahat acentesi yetkilileri, Bodrum koylarına hayran kaldı. Bodrum'u çok beğendiğini ifade eden Germania Hava Yolları'ndan Ania Hiob, en kısa zamanda buraya tekrar geleceğini söyledi. Otellerin çok güzel olduğunu ve Türk Mutfağını, bu gibi yerlerde öne çıkarmalarının güzel bir şey olduğu ifade ederek gece hayatını, yemeklerini, kısacası Bodrum ile ilgili yaşadıkları her şeyi harika bulduğunu sözlerine ekledi.

"TAM BİR BODRUM AŞIĞIYIM"

Alman turizmcilerden JT Touristik'in yetkilisi Madlene Schart ise bunun Bodrum'a ilk gelişi olduğunu ve burayı çok beğendiğini, Bodrum'un doğası ve sakinliğinin onu büyülediğini ifade etti. Schart, "Özellikle de yemekleri çok güzel ve çok güzel bir şehir burası. Harika bir deneyimdi benim için ve her şeyden çok memnun kaldık." dedi. Bodrum'a üçüncü gelişi olduğunu belirten Elgrad adlı seyahat acentesi yetkililerinden Larissa Wilhelm da, "Ben tam bir Bodrum aşığıyım. Buradaki aktiviteler çok fazla ve aynı zamanda çok iyi de bir dinlenme yeri, muhteşem bir de doğası var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, Bodrum'u gerçekten çok seviyorum." şeklinde konuştu.

OTANTİK BODRUM'UN HEM TARİHİ-KÜLTÜREL YANINI HEM DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİLER

Almanya'dan Milas-Bodrum Havalimanı'na direkt uçuşla gelen Germania Hava Yolları Satış Acenteleri yetkilileri ile TUI, Neckermann ve FTI gibi Almanya'nın tur operatörlerinin paket programlarını satan seyahat acentesi yetkilileri, kaldıkları iki gün boyunca Torba Bodrum Voyage Otel'de konakladı. Alman grup; gezi programı kapsamında Antik Myndos Kapısını, Bodrum Antik Tiyatroyu, Tarihi Yel Değirmenlerini, Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesini ve Bodrum'un otantik çarşısını gezdi. Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Cafe'de, Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği toplantıda ise Bodrum'un tarihi, kültürel, yerel değerlerini ve doğal güzelliklerini konu alan Bodrum tanıtım filmini izleyerek; Bodrum yarımadası ve çevresi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Akşam Mandalin Bar'da eğlenen ve Nev Konserine katılan grup, Bodrum gece hayatını da görme fırsatını buldu. Bodrum Tanıtma Vakfı, Bodrum Otelciler Derneği ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da çalışmalara destek verdi.

30 Mart - 15 Haziran 2016 tarihleri arasında, 12 ülkeden yaklaşık 700 turizm seyahat gazetecisi, tur operatörü, seyahat acentesi yetkilisi, medya yetkilisi, sosyal medya fenomeni ve internet bloggerlarının davet edildiği Bodrum tanıtım çalışmaları, farklı ülkelerden olacak katılımlarla devam edecek.

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Alman Turizmciler Bodrum’u Gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber