Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 04 Eylül 2018 - 10:23 Yorum: 0

Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye’ye geliyor

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye’ye geliyor

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek. Görüşmelerde, Türkiye-Almanya ikili ilişkileri, AB süreci ile güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

Almanya Federal Cumhuriyeti (AFC) Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 5-6 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek. Söz konusu çalışma ziyareti kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yapılacak görüşmelerin yanı sıra, konuk Bakanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım tarafından da kabul edilmesi öngörülüyor. Görüşmelerde, Türkiye-Almanya ikili ilişkileri, AB süreci ile güncel bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

Ayrıca Bakan Çavuşoğlu, 6 Eylül tarihinde Alman mevkidaşıyla birlikte İstanbul'daki Alman Lisesi'nin 150. kuruluş yıldönümü vesilesiyle 2018/2019 eğitim-öğretim yılı açılışına da iştirak edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber