Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nde genel kurul hazırlıkları

ZONGULDAK (AA) - Almanya'da bulunan Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği'nde olağan genel kurul hazırlıkları devam ediyor.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakulak, AA muhabirine yaptığı...

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nde genel kurul hazırlıkları

ZONGULDAK (AA) - Almanya'da bulunan Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği'nde olağan genel kurul hazırlıkları devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Mart'ta 10. dönem yeni yönetim kurulunu belirleyeceklerini belirtti.

Gurbette yaşayan Zonguldaklıları bir arada tutmak, sosyal ve kültürel bütünlüğünü sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Karakulak, şunları söyledi:

"22 Mart Pazar günü Türkiyem Cami Lokali'nde gerçekleştirilecek olağan genel kurulda belirleyeceğimiz yeni yönetim ile vizyonumu daha da üst seviyelere çıkartacağız. Geçtiğimiz dönemde önemli çalışmaları hayata geçirdik, önümüzdeki döneme daha iyi daha etkili girmek hedefindeyiz. Bu doğrultuda derneğimize tüm kapılarımız açık, birlik ve beraberlik içerisinde bizden beklenenin daha iyisini yapmak için yolumuza devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber