Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Haziran 2021 - 13:43 Yorum: 0

Almanya’da bıçaklı saldırı: 2 yaralı

Almanya'nın Erfurt kentinde 20'li yaşlarında kimliği belirsiz bir şahıs, düzenlediği bıçaklı saldırıda 2 kişiyi yaralamasının ardından kayıplara...

Almanya’da bıçaklı saldırı: 2 yaralı

Almanya'nın Erfurt kentinde 20'li yaşlarında kimliği belirsiz bir şahıs, düzenlediği bıçaklı saldırıda 2 kişiyi yaralamasının ardından kayıplara karıştı.

Almanya'nın Erfurt kentinde, kimliği belirsiz bir şahsın 2 kişiyi bıçakla yaralamasının ardından yetkililer harekete geçti. Alman polisi tarafından yapılan açıklamada, Erfurt kentinde 20'li yaşlarında saçları açık renkli, yüzünde yara izi olan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın, 45 ve 68 yaşlarında yoldan geçen 2 kişiyi bıçaklayarak kaçtığı ifade edildi. Polis, kayıplara karışan saldırganı bulmak adına helikopterli arama başlatıldığını kaydetti.

Öte yandan, geçtiğimiz cuma günü Almanya'nın Würzburg kentinde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma devam ederken polis yetkilileri, aşırıcılığı yaşanan olayda bir gerekçe olarak görüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber