Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Almanya’dan Şeyh Edebali Türbesi’ne ziyaret

Almanya DİTİP Münster Gençlik heyetinden 100 kişilik grup, Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettikten sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek...

Almanya’dan Şeyh Edebali Türbesi’ne ziyaret

Almanya DİTİP Münster Gençlik heyetinden 100 kişilik grup, Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettikten sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve ilin tanıtılmasında büyük görevler üstlenen Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi her gün yurt içinden ve yurt dışından konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Almanya Ditip Münster Gençlik'ten gelen 100 kişilik heyet, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettikten sonra Bilecik Belediyesi Osmanlı Tarih Şeridini gezerek bilgi aldı. Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz'ün ağırladığı heyet, Şeyh Edebali, Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Cami, Şehrin eski yerleşim yerleri, Tarih Şeridi ile şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında Arkeolog Gündüz'den bilgi aldı. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinden bol bol hatıra fotoğrafı çeken gruba, Kuruluş ve Kurtuluşu Şehri Bilecik ve tarihini anlatan kitap ve dergiler hediye edildi.

Almanya’dan Şeyh Edebali Türbesi’ne ziyaret

Almanya’dan Şeyh Edebali Türbesi’ne ziyaret

Almanya’dan Şeyh Edebali Türbesi’ne ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber