Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Wolke, Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye...

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Wolke, Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve Almanya arasındaki ilişkiler hakkında fikir alışverişinde bulunan Wolke, "Eskişehir, çağdaş ve sanat dolu bir kent, öğrenci şehri olan Eskişehir'de gençlere yönelik yaptığınız çalışmalarından dolayı sizleri en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin sağlam temellere dayandığını ve bu ilişkileri daha da ileriye taşımak istediklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber