Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Aloğlu: “Dünya’ya ’Made in Turkey’ yazdıracağız”

22-25 Eylül'de Kosova'da 20'yi aşkın ülkenin katıldığı Business Forum Prizren 2016 Fuarı'na stant açarak katılan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)'ne,...

Aloğlu: “Dünya’ya ’Made in Turkey’ yazdıracağız”

22-25 Eylül'de Kosova'da 20'yi aşkın ülkenin katıldığı Business Forum Prizren 2016 Fuarı'na stant açarak katılan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)'ne, Kosova heyeti iade-i ziyarette bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, "2015'te Mesir şenliklerinde gelen misafir heyete Manisa'mızın ticaretini ve üyelerimizi tanıtmayı vazife edindik. 1 ay sonra Kazakistan ekibini Manisa'da ticari masalarımızda ağırladık. 2016'da yine Mesir şenliklerimizde ticaretimizi tanıtmak bu sefer bizlere vazife kılındı. Macaristan'la ikili iş görüşmelerine başladık. Üç hafta önce Kosova'da davetli olarak katıldığımız ve standımızı açtığımız genel fuardan sonra da Kosova Heyeti'ni ağırlıyoruz. Tekstil ve ayakkabı sektörlerinde bayilikler vermek için bugün bir araya geldik. Doğru ürünü ve kaliteli üretimi yaptığımız sürece hedeflerimize emin adımlarla yaklaşıyoruz. Amacımız Dünya'daki toplu iğneden, beyaz eşyaya kadar, kullanılan ürünlerin üzerinde "Made in Turkey" yazdırmaktır. Belki iddialı konuşuyoruz ama Ulu Önder Atatürk'te "Rejimimiz Cumhuriyet olacak" dediğinde herkes zor demişti. Biz de kurucu iradenin yolunda yürüyen bir topluluk olarak inanıyoruz. Elimizden geldiğince, hizmet çerçevemizin elverdiğince hem ülkemize hem de şehrimize MAGİDER olarak hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aloğlu: “Dünya’ya ’Made in Turkey’ yazdıracağız”

Aloğlu: “Dünya’ya ’Made in Turkey’ yazdıracağız”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber