Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 21 Eylül 2020 - 14:48 Yorum: 0

Alp Kırşan tatilini Çökertme’de geçiriyor

Ünlü sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, tatilini Çökertme'de geçiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve ailesiyle birlikte Bodrum'da tatilini sürdüren...

Alp Kırşan tatilini Çökertme’de geçiriyor

Ünlü sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, tatilini Çökertme'de geçiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve ailesiyle birlikte Bodrum'da tatilini sürdüren Kırşan, rotasını Çökertme'ye çevirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile birlikte ortak işlere imza atan Alp Kırşan, uzun bir süredir ekranlardan uzak hayat yaşıyor. Sosyal medya kanalına içerik üreten ve tatilini Bodrum'da geçiren Kırşan, rotasını Milas'a bağlı Çökertme'ye çevirdi. Çökertme'de bir süre gezen ünlü sunucu, bir işletmeyi ziyaret etti, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildi. Kendisine ziyaretinden ötürü teşekkür eden Çökertme'deki işletmeci Faruk Satış, "Alp Bey'in gelmesi bizleri çok mutlu etti. Çökertme bakir yapısı ve güzel deniziyle fark oluşturan bir bölge. Alp Kırşan gibi insanların bölgemize gelip buraları ziyaret etmesi bölgemizin tanıtımı açısından önemli" diye konuştu.

Alp Kırşan tatilini Çökertme’de geçiriyor

Alp Kırşan tatilini Çökertme’de geçiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber