Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:48 Yorum: 0

Alpaslan Türkeş Bulvarında asfaltlama çalışması tamamlandı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi İldem bölgesinde yer alan Yavuz Sultan Selim Caddesi ile Saffet Arıkan Bedük Caddelerinin bağlandığı...

Alpaslan Türkeş Bulvarında asfaltlama çalışması tamamlandı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi İldem bölgesinde yer alan Yavuz Sultan Selim Caddesi ile Saffet Arıkan Bedük Caddelerinin bağlandığı Alpaslan Türkeş Bulvarında yol düzenleme ve asfaltlama çalışmasının tamamlandığını söyledi.

Alpaslan Türkeş Bulvarı'nda çok yönlü bir çalışma yapılarak öncelikle yol kot farkının giderildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, 2 kilometre uzunluğundaki Alpaslan Türkeş Bulvarı'nda asfaltlama çalışmasının bir bütün çalışma olarak gerçekleştirildiğini ve ve hizmete sunulduğunu kaydetti.

Alpaslan Türkeş Bulvarı'ndaki tüm eksiklerin tamamlandığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, "Şehrimizin en önemli ana arterlerinden birisini hayata geçiriyoruz. 2 km gidiş geliş olmak üzere 4 km'lik yol da çalışma gerçekleştirildi. Orta refüj ve kaldırımlar oluşturuldu. Yol üzerinde bulunan ve ara yollara bağlantı sağlayan 3 kavşak inşa edildi. Stabilize çalışması sonrası asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Bu yol için 13 bin ton asfalt kullanıldı. Melikgazi Belediyesi olarak amacımız özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmektir. Gesi İldem Bölgesindeki bu çalışmada diğer yatırımcı kurulum ve kuruluşları ile ortak çalışma sergilendi. Şehrimize, ilçemize ve bölge halkına şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Alpaslan Türkeş Bulvarında asfaltlama çalışması tamamlandı

Alpaslan Türkeş Bulvarında asfaltlama çalışması tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber