Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Nisan 2014 - 14:32 Yorum: 0

Alperen Ocaklarından Gürkan'a Ziyaret

Alperen Ocakları Başkanı Süleyman Solmazgül ve beraberindeki heyet ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Alperen Ocaklarından Gürkan'a Ziyaret

MALATYA GUNCEL- Alperen Ocakları Başkanı Süleyman Solmazgül ve beraberindeki heyet ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Alperen Ocakları Başkanı Süleyman Solmazgül ve beraberindeki heyet ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkanı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.Solmazgül,”Başkanımızın çalışmalarını ilgi ile takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz..Alperen Ocakları  olarak Başkanımızın bundan sonraki çalışma sürecinde başarılar dilemek için geldik.”  Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Malatya Alperen Ocakları Başkanı Süleyman Solmazgül ve heyetine sonsuz teşekkür ediyorum.El birliğiyle Battalgazimizi daha iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Şeklinde konuştu…

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber