Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 09 Temmuz 2018 - 13:58 Yorum: 0

Alt yapı çalışması biten bölgeler asfaltlanıyor

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi, Çamlıtepe'de İSU tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda asfalt çalışması için hazırlık...

Alt yapı çalışması biten bölgeler asfaltlanıyor

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi, Çamlıtepe'de İSU tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda asfalt çalışması için hazırlık yapılıyor.

Körfez için büyük bir gereksinim olan ve 3 yıl boyunca sürmesi planlanan alt yapı çalışmaları, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nden sonra Çamlıtepe Mahallesi'nde devam ediyor. İSU tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında vatandaşların mağduriyetini en aza indirme açısından Körfez Belediyesi ekipleri yollarda düzenleme yapıyor.

İSU tarafından çalışmaların tamamlandığı sokaklarda, Körfez Belediyesi tarafından yapılacak asfalt çalışması öncesinde hazırlık çalışmaları yapıldı. Ekipler son olarak Çamlıtepe Mahallesi Mehmet Oktal Sokak'da çalışma yürüttü. Yetkililer, vatandaşların mağduriyetini en aza indirme açısından çalışma biten bölgelerde düzenlemeye gidildiği ve kısa süre içerisinde de asfalt çalışmasına başlanacağını belirtti.

Alt yapı çalışması biten bölgeler asfaltlanıyor

Alt yapı çalışması biten bölgeler asfaltlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber