Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 23 Ağustos 2017 - 16:43 Yorum: 0

Altaç: “Almanya gelişen, Türkiye’nin yoluna taş koyma çabası içerisindedir”

Almanya Dışişleri Bakanı Simon Gabriel ve eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine bir tepki de...

Altaç: “Almanya gelişen, Türkiye’nin yoluna taş koyma çabası içerisindedir”

Almanya Dışişleri Bakanı Simon Gabriel ve eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine bir tepki de Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Aydın Altaç'tan geldi.

Almanya Dışişleri Bakanı Simon Gabriel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirten Altaç, Almanya'nın, büyüyen ve gelişen Türkiye'nin yoluna taş koyma çabası içerisinde olduğunu kaydetti. Son dönemlerde Almanya'nın Türkiye düşmanlığı yapanların sığınağı haline geldiğine dikkat çeken Altaç, "Bazı Alman siyasetçilerin ve Dışişleri Bakanı Simon Gabriel'in açıklamalarının, son açıklamalarının bir kere daha Türkiye'ye karşı çifte standardı ortaya net bir şekilde çıktı. Demokrasiden, insan haklarından bahseden Almanya Türkiye'yi suçlamak yerine kazanmaya çalışmalıdır. Demokrasi konusunda duyarlı olduğunu iddia eden Alman siyasetçiler hürriyetlere Demokrasiye saygılı değil, sadece politik amaçlar için kullanıyorlar. Biz iş dünyası olarak, Almanya'yı müttefik ve dost bir ülke olarak görmeye devam etmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber